Gmail'den mail ve dosya nasıl gönderilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Gmail hesabınız var ve e-posta göndermek istiyorsanız öncelikle gmail hesabınıza giriş yapınız. Solda E-posta yaz butonuna tıklayın ve açılacak yeni ileti ekranından kime kısmına mail göndereceğiniz kişinin e-posta adresini doğru bir şekilde girin.

Konu kısmına mailin konusunu girin. Kurumsal, resmi yazışmalarda özellikle konu bölümünün boş bırakılmamasına özen gösterilmelidir. Aşağıdaki boş bölüme ise e-posta metninizi yazabilirsiniz.

Eğer mail yoluyla cv, dosya, fotoğraf, belge vs. gönderecekseniz aynı ekrandayken aşağıdaki görselde belirtilen simgeye tıklayarak bilgisayarınızdan dosya seçebilirsiniz. Dosya seçtikten sonra gönder butonuna tıklayarak mailinizi gönderebilirsiniz.



Gmaille dosya gönderdiğinizde karşı tarafta mailin içinde ek olarak görünür. Eğer istediğiniz maile resim eklemekse, yani mailin içinde yazıların arasında resmin görünmesiyse dosya ekle simgesinin yanındaki kamera simgesine tıklayarak bunu sağlayabilir ve resminizi mailin içinde biçimlendirdikten sonra gönder diyerek e-postanızı gönderebilirsiniz.

Eğer mailinizi tam hazır değil ve sonra göndermek istiyorsanız birkaç saniye bekleyin. Böylelikle gmail otomatik olarak mailinizi taslaklara kaydedecektir. Mailinizi taslaklarda tekrar değerlendirebilir isteğinize göre silebilir veya gönderme işlemi yapabilirsiniz. Silinen veya gönderilen mail taslaklardan da kaldırılır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica