Gmail'de imza kullanma nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Gmail'de göndermiş olduğunuz maillerde otomatik imza kullanabilirsiniz. Böylelikle göndermiş olduğunuz her mailde imzanız görünecektir. Buradaki imzadan kasıt gerçek imzanız değildir. Forumlarda görüyorsunuzdur, bir kişinin her yazısının altında aynı yazıların ya da görsellerin olduğunu farketmişsinizdir. İşte gmaildeki imzadan da kasıt budur. Mesela imzamızı bilgiduragi.blogspot.com şeklinde düzenlersek göndereceğimiz her mailde yazımızın sonunda bu ifade bulunur. Buna görsel de ekleyerek imzanızı şık bir şekilde tasarlayabilirsiniz. Kurumsal firmalar maillerinin sonlarına logolarını ekleyerek her mail gönderimlerinde bu ifadenin görünmesini sağlıyorlar.

Siz de gmailinize imza eklemek istiyorsanız gmailde sağdaki dişli çark simgesine tıklayıp ayarlar diyin.

Ayarlar dediğinizde "genel" menüsüne gitmiş olacaksınız. Aşağıda doğru inip "imza" yazan bölümün yanındaki imza yok tikinin hemen altındaki tiki işaretleyip imzanızı boş bölüme yazabilirsiniz. Burada imzanızı kalınlaştırabilir, italik yapabilir, renklendirebilir veya yukarıda da bahsettiğimiz gibi resim/logo ekleyebilirsiniz. İsterseniz imzanıza sadece adınızı/soyadınızı yazabilirsiniz.

İmzanız hazırsa eğer aşağıya inip değişiklikleri kaydet diyerek ilk mail testinizi yapabilirsiniz. Bir arkadaşınızı seçerek veya kendi kendinize mail göndererek imzanızı test edebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica