Twitter'da mesaj silme

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da mesaj uygulaması kullanıcıları pek tatmin etmiyor. Ama yine de twitterda direkt (dm) mesaj işlevini gören tek bir alan olduğu için twitter kullanıcıları bu alanı sıkça kullanıyorlar. Buradaki mesajlar da tıpkı facebooktaki gibi depolanıyorlar fakat zaman zaman mesajların silindiği oluyor. Bu silinmeyi siz kendiniz de yapabilirsiniz. Mesaj kutusuna tıkladığınızda size mesaj atan herkesi görürsünüz. Bunlardan mesajlarınızı silmek istediğiniz kişiyle aranızdaki mesajlaşmalara girip mesajların karşısındaki çöp kutusuna tıkladığınızda kişiyle aranızdaki mesajları silebilirsiniz.



* Bir mesajı silmek için konuşmanın üzerine mouse getirilir ve yanındaki çöp kutusu simgesiyle mesaj temizlenir.
* Twitter'da toplu mesaj (toplu dm silme) yoktur. Fakat bunu sağlayan harici uygulamalar/siteler vardır.
* Twitter'da hangi mesajda hangi konuşmayı silerseniz o konuşma karşı tarafta da silinir. Yani birine mesaj attığınızda pişman olup silmeye karar verdiyseniz kişi mesajı görmeden silebilirsiniz. Ama eğer kişinin e-posta bildirimleri açıksa mail adresine "x size twitterda mesaj gönderdi" şeklinde mail gider ve mesajın içieriği de mailde görüntülenir.
* Toplu mesaj silme uygulamalarının güvenlik sorunu oluşturduğunu düşünüyorsanız mesajları tek tek silebilirsiniz.

Okuduğunuz konu 2014 yılına aittir, ayarlar ve bilgiler değişmiş olabilir. 

Sponsorlu Bağlantılar

3 yorum:

  1. bu özellik hala duruyor mu? yoksa şuan mesajı silsek dahi karşı tarafta duracak mı mesajlarımız?

    YanıtlaSil
  2. admin ne olur cevap ver dmyi silersek karşı taraftan da siliniyor mu kesin. yalvarırım cevap verrrrrr

    YanıtlaSil
  3. ya ben mesajları siliyorum ama andrioid bir telefondan googl üzerinden girdiğimde tüm eski mesajlar geri geliyor bunu nasıl halledicez ?

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica