Ümraniye alışveriş merkezi (Canpark AVM) nerede?

Sponsorlu Bağlantılar

Ümraniye'de bir alışveriş merkezi inşaası olduğunu Ümraniye'den geçen herkes görmüştür bir şekilde. Alemdağ Caddesi üzerinde yapımına devam eden o avm'nin adı Canpark AVM. Yapımına başlandığı günden beri ilgi çeken ve hemen yanı başında inşaatı devam eden metro durağıyla civar dükkanların fiyatlarının da artmasına sebep olan Canpark AVM'nin açılış tarihi uzadı. 2013 sonlarına yetiştirileceği söylenen ümraniye alışveriş merkezinin açılış tarihi tam olarak kesinleşmemiş olsa da Şubat veya Mart ayında açılması bekleniyor.

Peki Canpak AVM tam olarak nerede?

Canpark AVM eski Yimpaşın bulunduğu alanda geniş bir araziye kurulu. Bir yanında Haldun Alagaş Spor Kompleksi bulunmakta diğer yanında ise 2015 yılında açılması beklenen Metro Durağı çalışması var. Dudullu tarafından Ümraniye alışveriş merkezine gidecek olanlar Haldun Alagaş durağında inip Canpark avmye gidebilirler. Metro çalışması nedeniyle ileriye taşınan Atakent Durağı da Haldun Alagaş durağına çok yakın olduğundan bu durakta da inmeyi seçebilirsiniz. Haldun Alagaş durağı ise Ümraniye son durak diye tabir edilen duraktan önceki duraktır.

Kadıköy yönünden gelecek olanlar ise Ümraniye son durağını geçtikten sonraki durak olan Ümraniye 75.yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi durağından inip ışıklardan karşıya geçip ara yoldan devam ettiklerinde Canpark AVM'yi karşılarında görecekler.

Özel arabayla gidenler de yine bu durakları takip ederek alışveriş merkezine ulaşabilirler. Fakat Kadıköy istikametinden gelenler 75.yıl durağından sonra ışıklardan dönemeyeceklerdir, yaklaşık 50-100 metre ileride ikinci ışıklarda sola dönüp Alemdağ Caddesi'ne girecekler ve az ileride karşılarında Ümraniye Canpark AVM'yi göreceklerdir.

Canpark avm adres: Alemdağ Caddesi no:169 Ümraniye/İSTANBUL

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica