WhatsApp'ta nasıl grup kurulur?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta çoklu konuşma olarak tabir ettiğimiz grup kurmak oldukça basit. Android için sağ üst köşedeki menü tuşuna basıp "yeni grup" diyerek grup kurmaya başlayabilirsiniz.

 

Iphone için whatsapp>sohbetler>yeni grup şeklindedir. Sonraki ekranda gruba eklemek istediğiniz kişileri seçmeniz gerekir. Seçme işlemi bittikten sonra sağ alt köşede ileri ok simgesine tıklayın.




Bu aşamada gruba bir isim vermeniz gerekir. Gruba isim verilen bölümün sonunda emoji simgesine tıklayıp isimde emoji kullanabilirsiniz. İsim yazıp aşağıdaki onay simgesine tıkladığınızda grup kurma işlemi tamamlanacaktır. 





Artık gruba eklenen herkes birbiriyle iletişime geçebilir. Grupta yazılanları herkes görür. Grup yöneticisi istediğini gruba ekler, istediğini siler. Eğer birini eklerken"x eklenemedi. Gruba katılması için özel olarak davet edebilirsiniz" şeklinde bir uyarı alırsanız, bu durumda eklemek istediğiniz gruplara direkt katılma davetini kapatmış demektir. Uyarının hemen altında yer alan "gruba davet et" seçeneğiyle kişiye bildirim yollayabilir ve gruba katılıp katılmama kararını o kişiye bırakabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica