WhatsApp'ta kişi (arkadaş) ekleme nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta kişi yani bizim deyimimizle arkadaş eklemek için rehberinize telefon numarası eklemeniz gerekir. WhatsApp yüklediğinizde, kurulum yaptığınızda otomatik olarak rehberiniz whatsapp listesine dönüşür ve whatsapp olan kullanıcılar listenize dahil edilir. Eğer siz bu listenin dışında birini eklemek istiyorsanız bu durumda eklemek istediğiniz kişinin telefon numarasını telefon rehberinize eklemeniz gerekir.

Herkesin whatsapp numarası telefon numarasıdır. Dolayısıyla birini eklemek için telefonunu eklemek gerekir ve bu da bahsettiğimiz gibi kişiyi telefon rehberine eklemekten geçer. WhatsApp'ta arkadaşlık isteği şeklinde bir uygulama yoktur, birini eklediğinizde whatsappı varsa kendisine mesaj gönderebilirsiniz. Fakat kişi sizi engellerse artık o numarayla mesaj gönderemezsiniz.

Eğer kişiyi eklediğiniz halde ve kişinin whatsappı olduğu halde kişi listenizde görünmüyorsa numarayı doğru yazdığınızdan emin olun. Bunun için kişiyi telefonunuzdan aramayı da deneyebilirsiniz. Arayıp numaranın doğru olduğunu test edebilirsiniz. Numara doğruysa eğer aradığınız şekliyle kaydedin rehbere. Yurtdışı numaralarını kaydederken + koymayı unutmayın. Mesela Almanya'daki bir numara +49.... şeklinde kaydedilir. Numaranın doğru olup olmadığını test etmek için kişiyi arayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. gruba girin.grup bilgisine tıklayın...katılımcı ekle tıklayın

    YanıtlaSil
  2. eklemek istediğiniz grubu açın. üç noktalı yerden grup bilgisi kısmına girin.katılımcı ekle kısmından ekleyin.

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica