WhatsApp'ta görüntülü ve sesli görüşme var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp milyonlarca kullanıcının masrafsız iletişimini sağlıyor. Tek masraf bir yıldan sonraki abonelik ücreti ve internet kullanım tarifesi. Bunun dışında bu uygulamanın bir masrafının olmaması kullanıcıları whatsapp müptelası yapmış durumda. Zaman zaman güncellenen bu uygulamada en çok aranan özellik görüntülü ve sesli konuşma özelliği. Akıllı telefonlarda kameranın olması ve whatsapp uygulamasının kullanışlı olması "whatsappta görüntülü arama var mı" sorusunu sorduruyor. Maalesef whatsappta şu an görüntülü ve sesli görüşme yok. Bunun yerine sesli mesaj var fakat sözünü ettiğimiz sesli aramanın yerine geçmiyor bu tabi ki.

WhatsApp'a sesli, görüntülü konuşma özelliğinin gelmesi için çokça talep var ama bu özelliğin gelip gelmeyeceği belli değil. Özellikle whatsapp üzerinden arama özelliğinin gsm operatörlerini etkileyeceği gayet açık. WhatsApp böyle bir rekabete girişir mi bilinmez fakat yakın gelecekte gsm hatlarını kullanmadan çoğu görüşmenin internet üzerinden daha ucuza yapılacağı bir gerçek.

Güncelleme: Yukarıdaki bilgiler WhatsApp'ın ilk zamanlarına aittir. WhatsApp'ta sesli görüntülü konuşma mevcuttur. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica