WhatsApp'ta profil resmi değiştirme ve kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta profil resmi belirleyerek profilinizi renklendirebilirsiniz. Dilerseniz mevcut profil resminizi de silebilirsiniz. Nasıl yapıldığını android üzerinden anlatalım:

Ayarlar'a tıklayıp profil resmimizin bulunduğu alana dokunuyoruz. 


Ardından açılacak bölümde profil fotoğrafının hemen altında yer alan kamera simgesine dokunalım. 


Fotoğrafı kaldır diyerek mevcut profil resmini kaldırabiliriz. Bu şekilde profil fotoğrafı bölümü boş kalır. Fotoğraf bölümünün boş kalması için profil fotoğrafı gizleme ayarı da yapabilirsiniz. 



Profil resmi yüklemek, değiştirmek için galeri/kamera seçeneklerinden ilerleyebiliriz. Kamera dersek o an çekeceğimiz bir fotoğrafı profil resmi yapabiliriz. Galeri dersek, telefonumuzdan, cihazımızdan bir resim/fotoğraf seçerek profil resmi olarak yükleyebiliriz. Profil resmi değiştirirken öncekini kaldırmanız şart değildir. yenisini yüklediğiniz gibi eskisi kaldırılacaktır. Ama profili tamamen boş görünsün isteyenler, "fotoğrafı kaldır" seçeneğiyle ilerlemelidirler. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica