Facebook profil resmi değiştirme ve silme

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta profil resmi kullanmak facebook'un etkin kullanımı açısından önemlidir. Siz de profil resmi yüklemeye karar verdiyseniz ya da mevcut facebook profil fotoğrafınızı değiştirmek niyetindeyseniz profilinize girin ve profil fotoğrafı alanının üzerine gelin. Profil resmini düzenle yazısı belirecektir, tıklayın. Fotoğraf çek, fotoğraf yükle, kaldır gibi seçenekleri göreceksiniz. Fotoğraf yükle diyerek bilgisayarınızdan bir fotoğraf seçip tamam dediğinizde facebook profil fotoğrafınız kısa sürede yüklenir.



Eğer profil fotoğrafı silmek istiyorsanız profil düzenle dedikten sonra çıkan seçeneklerden kaldır diyerek profil fotoğrafınızı silebilirsiniz. Geçmiş bir profil fotoğrafınızı silmek istiyorsanız fotoğrafınızı açın ve fotoğrafın altında bulunan bu fotoğrafı sil seçeneğini kullanarak profil fotoğrafınızı silebilirsiniz.


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica