Facebook'ta nasıl kişi eklenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta bir arkadaş listenizin olması faydalıdır. Böylelikle hem yakın bir çevreniz olur hem de güncel durumlardan, haberlerden faydalanmış olursunuz. Facebook listesi edinmek içinse kişi eklemek gerekir. Kişileri eklemek oldukça basittir. Eklemek istediğiniz bir kişinin profiline gidersiniz ve kapak fotoğrafının altında "arkadaş ekle" yazısına tıklayarak kişiyi eklemiş olursunuz. Eğer arkadaş ekle butonu yoksa bu durumda kişi kimsenin arkadaş olarak eklemesini istemiyordur, buna özel ayar yapmıştır.

Arkadaşlık daveti gönderdiğinizde istek gönderdiğiniz kişiye arkadaşlık bildirimi ulaşır. Kontrol edip onaylarsa eğer birbirinizin arkadaş listesine dahil olursunuz. Kişi isterse arkadaşlık isteğini bekletebilir ve bu durumda kişiye arkadaşlık isteği gönderdiğiniz bilgisini profilinde görmeye devam edersiniz. Eğer arkadaşlık isteğinizi reddederse bu durumda profiline girdiğinizde  "arkadaşı ekle" butonu tekrar aktif olacaktır. Bu da kişinin sizi arkadaş listesinde istemediği anlamına gelir.

Android Facebook uygulamasında arkadaş nasıl eklenir?

Bir kişinin adını arama kutucuğunda aratarak ya da yorumlarda, arkadaş tavsiyelerinde görerek profiline tıklarız. Profile tıkladıktan sonra aşağıdaki görseldeki gibi bir ekran karşılar bizleri. 


Buradan "Arkadaşı Ekle" diyerek, eklemek istediğimiz kişiye arkadaşlık daveti yollamış oluruz. Facebook'ta arkadaşlık daveti nasıl yollanır'ın cevabını vermiş olduk böylelikle. Eğer eklemek istediğiniz kişinin profilinde arkadaşı ekle butonu yoksa, sebebini buradan öğrenebilirsiniz. Ayrıca facebookta kişi silme konusuna buradan ulaşabilirsiniz. 


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica