Facebook'ta nasıl durum güncellenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta durum güncelleme ne demek bunu açıklayalım; durum güncelleyerek yazı yazabilirsiniz, konum bildirimi yapabilirsiniz, fotoğraf yükleyebilirsiniz, bağlantı paylaşabilirsiniz ve ruh halinizi belirten ifadeleri koyabilirsiniz.

Facebook'ta durum güncelleme alanı anasayfanızda ve profilinize girdiğinizde "ne düşünüyorsun" yazan yerdir. Bu alana bir şeyler yazıp paylaş dediğinizde durum güncellemiş olursunuz. Eğer yazı yerine video, site, bağlantı paylaşmak istiyorsanız paylaşacağınız linki kopyalayın ve "ne düşünüyorsun" yazan yere kopyalayın. Kopyaladığınız linkin içeriği ne düşünüyorsun alanında görüntülendikten sonra isterseniz linki silebilirsiniz, paylaş dediğinizde ise bağlantınızı paylaşmış olursunuz.

Facebook durumlarında mutlu, üzgün, harika hissediyor gibi ifadeleri eklemek içinse yine "ne düşünüyorsun" alanının hemen altındaki gülme simgesine tıklamak gerekir. Buradan ayrıca ne izlediğinizi, ne okuduğunuzu, nereye seyahat ettiğiniz gibi bilgileri de girebilirsiniz. Gülme işaretine tıkladığınızda duygular, izleme, okuma gibi seçenekler çıkacak, onlardan birini seçip ruh halinizi ya da eyleminizi belirtip üstüne bir de ne düşünüyorsun kısmına yazı yazabilirsiniz.



Konum bilgisi eklemek içinse ufak baloncuk simgesine tıklayıp bir yer yazabilirsiniz. Böylelikle durum güncellemeniz sadece konum bilgisinden ibaret olabileceği gibi üstüne yazı da yazabilirsiniz.

Önemli gelişme yazan yerde ise hayatınızın önemli bir gelişmesini saat tarih bilgisini ekleyerek paylaşabilirsiniz.

Durumlarınızı paylaşmak içinse paylaş butonuna tıklamanız gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica