Twitter mobil uygulama nasıl kullanılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'ı mobil cihazınızdan kullanabilirsiniz. Twitter uygulamasını cihazınıza indirerek twitterı pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Uygulama indirmeden twitterın mobil arayüzünün pek kullanışlı olmadığını söyleyebiliriz. Fakat android ve ios cihazlarından indirilecek olan twitter uygulaması oldukça pratik bir uygulama. Peki nasıl kullanacağız twitter mobil uygulamasını?

Twitter uygulamasını indirip kurduktan sonra kullanıcı girişi yapmanız istenecek. Twitter mail ve şifrenizi girdikten sonra twitter anasayfanızı göreceksiniz. Buradan listenizde olan kişilerin an be an twettlerini göreceksiniz. Android twitterda şöyle bir görünüm var;


Zil simgesi bildirimleri gösterir. Mektup simgesi direkt mesajlara (dm)götürür, hemen yanındaki simge ise  önerilen kullanıcı bulmaya yarar. Büyüteç simgesiyle twitterda arama yapabilirsiniz. Sağdaki üç nokta simgesiyle de ayarlarınızı yapabilir ve twitterdan çıkış yapabilirsiniz.

Neler oluyor yazan yerden tweeet atabilirsiniz. Tweetinizi yazarken fotoğraf ve konum bilgisi de ekleyebilirsiniz. Bir bakışta mobil twitter kullanımı bu şekildedir. Zaman zaman güncellemelerle bu ayarlar değişebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica