Facebook profilime bakanları görebilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Birçok kişi facebook profiline en çok girenleri, profiline tıklayanları öğrenmek istiyor. Bunun için çeşitli kodlar, uygulamalar kullanıyor fakat kesin bir çözüme ulaşamıyor. Çünkü facebook bu bilgiyi kullanıcılarla paylaşmıyor.

Profiline kim bakmış öğren şeklinde uygulamalar gerçeği yansıtmamaktadır. En fazla, zaten listenizde bulunan ve en çok sohbet ettiğiniz kişileri görüntüleyebilirsiniz bu uygulamalarla. Bu sizi "profilime en çok bu bakmış" şeklinde yanıltmasın. Bu yöntemleri deneyenler sadece arkadaş listelerinden birilerini görünce bile şüphelenmeliler bu uygulamalardan. Belki arkadaş listenizde olmayan biri daha fazla süreyle profilinize giriyordur ve paylaşımlarınızı takip ediyordur. Bunu bilme şansınız ise yoktur. Dolayısıyla başlıktaki "profilime bakanları görebilir miyim" sorusunun cevabı "hayır"dır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica