Facebook'ta özel mesaj nasıl atılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta istediğiniz kişiye mesaj atabilirsiniz, fakat herkes mesajınızı göremeyebilir. Facebook, arkadaşınız dışında mesaj gönderimlerinizi mesajlar bölümünde diğer kutusuna taşıyabiliyor. Fakat yine de mesaj göndermenin tekniği herkes için aynıdır. Mesaj atmak istediğiniz kişinin profiline girersiniz ve kapak fotoğrafının altında "mesaj" butonuna tıklarsınız. Mesaj butonu yoksa profilinin altında "kişiyi tanıyor musun, tanıyorsan mesaj gönder" yazısına tıklayarak mesaj yollayabilirsiniz. Mesajınızı yazdıktan sonra gönder diyerek mesajınızın gitmesini sağlayabilirsiniz.

Eğer mesaj yollarken "x ile bağlantın olmadığından mesajların diğer kutusuna düşecektir" uyarısını görürseniz bilin ki mesajınız mesajlarda diğer kutusunda görünecektir ve çoğu kişi o bölüme bakmaz.

Arkadaşlarınıza mesaj atmanızda ise herhangi bir engele takılmazsınız. Yine kişi profiline girerek mesaj butonuna tıklayarak mesaj gönderebilirsiniz. Bir kişiyle bir kere mesajlaştıktan sonra bundan sonra mesajlaşmalarınızı mesaj kutusuna girerek sürdürebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica