Twitter onaylı hesap nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da onaylı hesaplar görüyorsunuz. Daha çok resmi kurum ve ünlülerde, bakanlarda gördüğünüz bu durum twitter'ın deyimiyle sadece "tanınmış kişilere" verilen bir ünvandır. Twitter açıklamasına göre onaylı hesap sahibi olmak için müzik, sinema, politika, medya vs. gibi alanlarda tanınan biri olmak gerekiyor.




Onaylı hesap için herhangi bir belge göndermeniz gerekmez. Twitter sizi takip edip gerçek kişi olup olmadığınıza karar verecektir. Bu arada bu işlemi hızlandırmak için yapacağınız tek şey; varsa bir resmi websiteniz websitenizden twitter takip kodu koymanızdır.

Tanınan biriyseniz bir süre sonra twitter gerçek kişi olduğunuzu kabul edecek ve onaylanmış hesap rozetini profilinize yerleştirecektir.

Ünlü olmak yeterli midir? Ünlü olmanın içeriği nedir? Twitter fenomenleri de ünlü sayılır mı?

Twitter'ın bu konuda politikası farklı. 300 bin takipçisi olan bir ünlünün onaylı hesap rozeti olmadığı halde çok daha az takipçisi olan kullanıcıların onaylı hesap olduğunu görebiliyoruz. Dolayısıyla onaylı hesap rozeti almak isteyenlerin yapacağı şey tweetlerine devam etmek ve varsa bir web sitesiyle twitterı ilişkilendirmek sonra da beklemek.

Güncelleme: Twitter onaylı hesap alabilmeniz için gerekli kriterleri yardım bölümünde güncellemiştir. İlgili bilgilendirmeye buradan ulaşabilirsiniz: 



Onaylı hesap başvurularını askıya aldığını bildiren Twitter, zaman zaman bu konuda değişiklikler yapabilmektedir. İlgili sayfayı takipte kalınız. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica