Facebook'a nasıl fotoğraf ve video yüklenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta fotoğraf ve video aynı menüden eklenir. İster anasayfada durum güncelleme alanının üstünde fotoğraf video ekleye tıklayın isterseniz profilinize gidip durum paylaşma alanının üstünde "fotoğraf"a tıklayın. Çıkan seçeneklerden fotoğraf/video yükle diyebileceğiniz gibi fotoğraf albümü oluştur da diyebilirsiniz. Fotoğraf albümü oluştur derseniz yeni bir albüm oluşturabilir ve belirli kategoride fotoğraflar yükleyebilirsiniz o albüme. Ayrıca albüm bilgilerini düzenleyebilir ve konum bildiriminde bulunabilirsiniz. Fotoğraf/video yükle dediğinizde ise bilgisayardan direkt bir fotoğraf veya video seçip yükleme esnasında başlık/açıklama girebilir ve paylaş diyerek facebooka gönderebilirsiniz.



Daha önce oluşturduğunuz bir albüme fotoğraf yüklemek için profilinizden fotoğraflar menüsüne gidin ve albümler diyerek albüm adınıza tıklayın. Sağda fotoğraf ekle butonuna tıklayıp o albüme yeni fotoğraflar yükleyebilirsiniz.


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica