Facebook'ta fotoğraf ve video silme

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta fotoğraf ve video nasıl silinir aşağıda anlatacağız. Çeşitli nedenlerden dolayı facebookta paylaşımlarınızı silmeyi isteyebilirsiniz. Beğenmediğiniz bir fotoğrafı, bir videoyu ya da albümü silebilirsiniz. Bunun için ilgili video ya da fotoğrafa gittiğinizde fotoğrafın en aşağısında bu fotoğrafı sil ya da videoyu sil yazdığını göreceksiniz. Sil diyip onayladığınızda istediğiniz bir fotoğraf ya da videoyu silmiş olursunuz.



Eğer bir fotoğraf albümünü komple silmek istiyorsanız profilinizden fotoğraf menüsüne sonra da albüm menüsüne tıklayıp fotoğraf albümünüzün adına tıkladıktan sonra sağda fotoğraf düzenleme butonlarının yanndaki simgeye tıklayın ve albümü sil diyin. Albümü silmek istediğinize emin misiniz sorusuna albümü sil diyerek cevap verdiğinizde fotoğraf albümünüz silinmiş olur.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica