Facebook'ta nasıl çıkış yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Size ait olmayan bilgisayarlarda hangi işlemi yaparsanız yapın hesaplarınızdan çıkış yapmayı unutmayın. Facebook, tarayıcı kapatılmadığı sürece oturumu açık tutar. Oturumu kapatmaksa size düşüyor. Facebook'ta yeni olan kişiler özellikle hesaplarını açık bırakmaktalar ve özellikle internet kafe gibi yerlerde bu durum sakınca doğurmaktadır.

Faceobok'ta çıkış yapmak için hesabınızın sağ üst köşesindeki simgeye tıklayıp çıkış yap dediğinizde facebook oturumunuz sona erer.

Size ait olmayan bilgisayarlardan facebooka girdiğinide giriş esnasında oturumu sürekli açık tut tikinin işaretli olmamasına dikkat edin. Eğer işaretli olursa bu durumda tarayıcısı kapatsanız da facebooka girildiğinde sizin hesabınız açılmış olur. Bunun da önüne geçmek için facebook çıkışı yapmanız gerekir ve bundan böyle facebooka girerken oturumu sürekli açık tut tikinin işaretli olmamasına dikkat edilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica