Twitter'dan nasıl çıkış yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter, facebook ve diğer sitelerde tarayıcıyı kapatmadığınız sürece oturumlarınız kapanmaz. Eğer giriş esnasında "oturumu açık tut" şıkkını işaretlerseniz, bu durumda tarayıcıyı kapatmanız da hesabınızı kapatmaz. Bunun önüne geçebilmek içinse twitterdan çıkarken "oturumu kapat" demek gerekir. Twitter'dan çıkış yapma işlemi için sağ üstte dişli çark simgesine tıklayıp çıkış yazısına tıklamanız yeterlidir. 



Böylelikle twitter oturumunuz kapatılmış olur ve o tarayıcıda bir başkası kendi twitter hesabına girebilir ya da siz tekrar hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Güvenmediğiniz bilgisayarlardan Twitter'a girdiğinizde işlerinizin bitiminde daima çıkış yapmayı unutmayın.

2021 Güncelleme:


Zaman içinde ayarlar ve görünümler değiştiğinden konuyu yeniden değerlendiriyoruz.

Android Twitter uygulamasında çıkış nasıl yapılır?

Üstte üç çizgili menü simgesine tıklanır.




Ayarlar ve Gizlilik seçilir. 




Hesap tıklanır. 



En alta inilir ve "çıkış yap" yazısına dokunulup oturumun kapanması sağlanır.




Masaüstü, Laptop ve diğer PC'ler için Twitter'dan çıkış yapma:

Anasayfadayken solda Ana sayfa, keşfet, bildirimler şeklinde sıralı menülerin en altında "tweetler" yazmakta, tweetler yazısının altında ise profil isminiz yazmaktadır. 


Hemen yanındaki üç nokta'ya tıkladığınızda "hesabından çıkış yap" seçeneğini göreceksiniz. Tıkladığınızda Twitter pc çıkış işlemi gerçekleştirilir. 

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. yahu disli cark yokkı

    YanıtlaSil
  2. Basit gibi görünen ama hakikaten gerekli bir bilgi. Teşekkürler bu sayfayı hazırlayana....

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica