Google hesap (gmail, youtube, blogspot vs.) şifresi nasıl değiştirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Bildiğiniz gibi google tüm hesapları birbirine bağlıyor ve youtube, blogger, google play, gmail gibi hizmetler için tek bir hesabın kullanılmasını sağlıyor. Google hesabınızda yapacağınız bir değişiklik hesabınızla ilişkili tüm google hizmetlerini etkileyecektir. Yani google hesap parolanızı değiştirecekseniz eğer, bu aynı zamanda gmail şifresi değiştirme, youtube şifre değiştirme anlamına da gelir. Eğer blogger (blogspot) şifrenizi değiştirmek istiyorsanız yine google parolanızı değiştirmeniz gerekir. Google hesap şifresinin değişiminin ne anlama geldiğini anlattığımıza göre şimdi de şifrenin nasıl değiştirileceğini anlatalım.

* Google anasayfasına girin ve sağda profilinize (Eğer profilinizi sağ üstte göremezseniz gmailden hesabınıza giriş yapın. ) tıklayıp "hesap" diyin. Üstte güvenlik menüsüne tıklayın. Solda şifreyi değiştire tıklayın.



Şifre değiştir dedikten sonra karşınıza şifre değiştireceğiniz ekran gelecektir. Mevcut şifre bölümüne kullandığınız google şifrenizi yazıp yeni şifre bölümüne yeni bir parola yazın. Yeni şifreyi doğrulayın kısmına ise yeni yazdığınız şifreyi yazıp "şifreyi değiştir" butonuna tıkladığınızda Google hesap şifreniz değişmiş olur.

Yukardaki Google hesabı parola değiştirme işlemi yaptığınızda gmail, youtube, blogger, google play, google plus vs. gibi tüm google hesaplarınızın şifresi değiştirilmiş olur

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica