Foursquare ile ilişkili twitter ve facebook hesabını değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Bu konuda foursquare hesabıyla ilişkilendirilmiş diğer sosyal paylaşım siteleri hesaplarını nasıl değiştireceğimizi anlatacağız. Siteden giriyorsanız https://tr.foursquare.com/settings/sharing adresine girin, twitter ya da facebook hesabınızın bağlı olduğunu göreceksinz. Buradan hangisini değiştirmek istiyorsanız disconnect diyin. "unlink your facebook account" şeklinde çıkan butona tıklayın ve bağlantıyı kaldırmış olun. Sonra da add facebook ya da add twitter diyerek yeni hesabınızı bağlayın.

Foursquare uygulamasından giriyorsanız anasayfa/menü/diğer ağlarla paylaşım diyin ve facebook veya twitter hesabınızın altındaki "bağlantıyı kaldır" yazısını tıklayın. Sonra da yeni hesabınızı "twitter ekle", "facebook ekle" butonlarına tıklayarak foursquare hesabınıza bağlayın.

Foursquare checkinlerim başka twitter, facebook hesabımda paylaşılıyor diyenler yukardaki aşamaları takip ettiklerinde sorunları çözülecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica