Foursquare'de arkadaşlık isteği gönderme ve iptal etme

Sponsorlu Bağlantılar

Foursquare'de yer bildirimi yapan kişileri, mekanlara yorum yapan kişileri vs. ekleyebilirsiniz. İster siteden girişi yapın isterseniz foursquare uygulamasından. Bir kullanıcının profiline girip arkadaşı ekle butonuna tıkladığınızda kişiye arkadaşlık isteği gönderilmiş olur. Kişi hesabına girip bildirimlerinden arkadaşlık isteği gönderildiğini fark edecek ve ister kabul edecek, isterse reddedecek.

Arkadaşlık isteği geri alma

Eğer arkadaşlık isteği gönderdikten sonra arkadaşlık isteğinizi iptal etmeye karar verdiyseniz foursquare sitesinden giriş yapmanız gerekir. Giriş yapıp arkadaş olarak eklediğiniz kişiyi arayıp bulduğunuzda profilinden "x kullanıcısına arkadaşlık isteği gönderdin" yazısını göreceksiniz, hemen altında iptal et seçeneğine tıklayarak arkadaşlık davetini iptal edebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica