Foursquare mail adresi değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Foursquare mail adresi değiştirmek istiyorsanız foursquare sitesinden sağ üst köşeden profil isminizin üzerinde mouseu bekletip ayarlar diyip gelen ekrandan e-posta bölümünden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Foursquare uygulaması vasıtasıyla e-posta adresi değiştirmek istiyorsanız bunu da menü tuşu/ayarlar/hesap ayarları/profilin yolunu izleyerek yapabilirsiniz.

Foursquare mail adresimi unuttum, giriş yapamıyorum diyorsanız daha önce kaydetmişseniz cep telefonu numaranızı yazarak giriş yapabilirsiniz. Cep numaranız yoksa şifremi unuttum bölümüne şimdiye dek kullandığınız mail adreslerini tek tek deneyip şifre sıfırlamaya çalışınız. Şifre sıfırlama kodu mailinize gönderilmiştir uyarısını alırsanız mail adresiniz odur. Bunun dışında ne yazık ki mailinizi hatırlamaktan başka çözümünüz yoktur.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica