Android telefonlarda whatsappta son görülmeyi gizleme

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp geçen hafta güncelleme yayınlamıştı bildiğiniz gibi, bu güncelleme en çok talep edilen özellik olan son görülmeyi gizleme ayarını nihayet getirdi. Daha önce iphonelarda olan özellik artık android işletim sistemli cihazlarda da var. Samsung, htc telefonlarında android işletim sistemi kullanılmaktadır.

Peki android telefonlarda son görülmeyi gizleme ayarı nasıl yapılır? Önceliğiniz menü tuşuna basmak olsun. Whatsapp sohbet ekranındayken menü tuşuna basıp "ayarlar" diyin. Sonra "hesap"a tıklayın. Ardından "gizlilik" diyin. Böylelikle kişisel bilgilerimi kimler görebilir başlığı altında "son görülme" yazdığını göreceksiniz. Tıkladığınızda "herkes, kişilerim, hiç kimse" seçenekleri arasında size uygun olanı seçin. Eğer kişilerim derseniz sadece kişileriniz görecektir son görülme bilginizi. Hiç kimse seçeneğini işaretlerseniz son görülme bilginiz gizlenmiş olur.

Peki son görülmeyi gizleme ne işe yarayacak?

Bu ayarı yaptıktan sonra sizin son görülme bilginizi kimse göremeyecek. Fakat aynı şekilde siz de başkalarının son görülme bilgisini göremeyeceksiniz. Bir başkası son görülme bilgisini açık tutsa bile siz son görülmenizi gizlediğiniz vakit başkasının da whatsappa son giriş tarihini göremeyeceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica