Foursquare nasıl kullanılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önce de anlatımlarını yaptığımız foursquare, hem telefondan hem de bilgisayardan kullanılabilir. Uygulama en iyi mobil cihazlara indirilen foursquare uygulamasıyla çalışıyor. Mobil foursquare uygulamasını indirmek için ios uygulama merkezine, google play'e ya da işletim sisteminizin uygulama sitesine girip foursquare uygulamasını indirin. Mobil cihazlarla gittiğiniz mekanlarda yer bildirimi yapabiliyor, mekanlara yorum yapabiliyor ve beğenebiliyorsunuz. Bilgisayardan foursquare kullanımı ise kısıtlı olarak sağlanabiliyor. foursquare.com sitesinde genellikle ayarlar, profil yükleme, yer bildirimi silme gibi ayarlar yapılabiliyorken foursquare.com/mobil sitesinden check-in yapılabiliyor. Fakat bilgisayardan girilen mobil foursquare'in pek kullanışlı olmadığını söyleyebiliriz, yine de girip check-in yapabilirsiniz. Foursquare nasıl kullanılır sorusuna gelince ise, foursquare kullanımıyla ilgili yazdığımız temel konuları bu başlık altında paylaşacağız.

1- Foursquare uygulaması nasıl indirilir ve nasıl üye olunur?

2- Foursquare'de nasıl check-in yapılır

3- Bilgisayardan check-in nasıl yapılır?

4- Mekanlara eklediğiniz fotoğrafları silme

5- Mekanlara fotoğraf yükleme

6- Foursquare mekan ekleme

7- Foursquare yorum silme

8- Foursquare hesabını twitter ve/veya facebook ile bağlamak

9- Foursquare hesap nasıl silinir?

10- Foursquare nasıl okunur?

Bu temel konular dışında foursqure ile ilgili diğer yazdığımız yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilir ve dilerseniz yorum olarak foursquare kullanımıyla ilgili sorular sorabilirsiniz.



Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica