Foursquare özel mesaj atma

Sponsorlu Bağlantılar

Foursquare diğer sosyal paylaşım sitelerinden farklı olsa da yine bir sosyallik ortamı mevcuttur. Dolayısıyla kişilerin birbirleriyle iletişme ihtiyacı doğuyor, kullanıcılar birbirlerine mesaj atmak istiyorlar. Fakat foursquare bu ihtiyaca cevap vermiyor. Bunun yerine başka bir alternatif var. Alternatif ise şöyle; Mesaj atmak istediğiniz profile gidersiniz ve profilindeyken profil fotoğrafının hemen yanında bulunan küçük facebook simgesi ve twitter simgesinden aktif olana tıklayıp diğer sosyal paylaşım siteleri üzerinden iletişim kurmaya çalışırsınız.

Uygulamalarda ise kişinin profilindeyken sağ üstten iletişime tıklanır ve oradan twitter veya facebook seçimi yapılıp kişinin twitter/facebook profiline gidilir. Oradan da iletişim sağlanır.

Kısacası foursquarede özel mesaj atma yoktur ama çoğu kullanıcının facebook, twitter kullanıcı adı profilinde yazmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica