Foursquare profil resmi değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Foursquare'de bir profil resminiz olsun isterseniz hemen profilinize girin. Siteden sağ üstte profilim diyin ve solda profil resminizin üzerine gelin, "değiştirilsin mi" yazısını göreceksiniz. Tıkladığınızda profil alanı gelecek karşınıza ve "dosya seç" butonu belirecek. Tıkladığınızda bilgisayardan bir resim/fotoğraf yükleyip tamam diyeceksiniz, ardından aşağıya inip değişiklikleri kaydet diyerek foursquare profil resmi değiştirme işlemini tamamlamış olacaksınız.

Mobil uygulamada profil resmi değiştirmek içinse sol üstten profilinize girin ve profil resim alanınıza dokunun. Boş profiliniz ekranı kapladığında üst sağda fotoğraf seç yazacak.Telefona bağlanıp fotoğraf seçmeniz istenecek, seçiminizi yapıp tamam dediğinizde telefondan foursquare profil resmini değiştirmiş olacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

3 yorum:

  1. Profil resmi yüklemek istiyorum fakat hata veriyor. Yardimci olabilir misiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilen sevabına yanıtlasın bende muzdaribim

      Sil
  2. Fotoğraf ekleyemiyorum hata veriyor

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica