Google arama sonuçlarında değişim

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün Google'da arama yapanlar google arama sonuçlarında başlıkların büyük fontla yazıldığını gördüler. Bunun başta bir sorun olduğunu düşünenler oldu. Yanlışla tarayıcıda yazı fontlarını büyüttüğünü sananlar oldu fakat diğer sitelerde böyle bir şeyle karşılaşmayınca bunun google güncellemesi olduğunu fark ettiler.

Evet google bir güncellemeyle karşımızdaydı bugün. Son günlerde facebook ve twitter güncellemelerinden sonra google da güncellemeye gitti. Böylelikle büyük sosyal paylaşım siteleri ve google baharı yeni arayüzle karşılamış oldu.

Google'daki değişim sadece başlıkların boyutunun büyük olması da değil, ayrıca başlık altındaki çizgiler de kaybolmuş durumda. Google arama algoritmasında da güncellemeye gidecek mi önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica