Kablosuz modemi (wireless) kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Eğer modemi komple kapatmak istiyorsanız power tuşuna basarak tüm ışıklarının sönmesin sağlayabilirsiniz. Şayet kapatmak istediğiniz sadece wireless ise bu durumda modeminizde wireless tuşu olup olmadığına bakınız. Eğer wireless tuşu varsa (power tuşu değil) basıp modemi kablosuza kapatabilirsiniz. Eğer kablosuz modem kapatma tuşu yoksa bu durumda modem arayüzüne girip wirelessı kapatabilirsiniz. Kablosuz ağ ayarlarına girdiğinizde kablosuz ağ ayarlarını devre dışı bırak ya da kablosuz ağ tikini kaldırarak bunu sağlayabilirsiniz.

Peki wirellessı kapatırsak ne olur? Wirelessı kapatırsak kablosuz olarak modeme bağlanamayız. Eğer modemin ethernet girişi varsa kablo ile internete bağlanmaya devam edebiliriz. Bunun için bilgisayarınızın da ethernet girişi olmalı ve çalışır durumda olmalıdır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica