Facebook bildirimlerimi silmek istiyorum, nasıl yaparım?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta çokça aktifseniz, muhtemelen fazlaca bildirim de alıyorsunuzdur. Zamanla bu bildirimler baş edemeyeceğiniz hâle gelebilir. Daha önce bildirimleri kısıtlama konusunda, hangi bildirimleri kapatacağınızı yazmıştık. Fakat siz eğer geçmiş tüm bildirimlerinizi silmek istiyorsanız, bunun normal facebook ayarıyla mümkün olmadığını belirtmek isteriz.

Geçmiş facebook bildirimlerini silmeye yarayan programlardan söz edilmektedir; fakat bunlar üçüncü parti yazılımları olduğundan, yani facebook'un bizzat kendi uygulamaları olmadığından, bunların güvenilirliği konusunda da kuşkularımız olduğundan bunların paylaşımını da uygun bulmuyoruz. Facebook bildirimlerini ayarlama ve ileriye yönelik bildirim azaltma konusu için buraya bakınabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica