Facebook oyun ve doğum günü bildirimlerini kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önceki konumuzda facebookta bildirimleri ayarlama ve kapatma konusunu işlemiştik. Bu konuda en çok ilgi görenin facebook'ta oyun ve doğum günü bildirimlerinin kapatılmasına duyulan ihtiyaç olduğunu fark ettik. Daha önce bildirim ayarlarınızı yaptığınız yerden bu işleminizi de görebiliriniz. Yani başka bir menü ya da ayarı yoktur bunun. Yapacağınız şey gayet basit:
Facebook'unuzun üst kısmında aşağıya doğru bakan ok simgesine tıklayıp ayarlar demek ve sol menülerden "bildirimler"i seçmek. Ardından açılacak ekranda "Facebook üzerinde" yazan kısmın karşısında "düzenle" yazısına tıklayarak doğum günü ve uygulama bildirimlerini düzenleyebilirsiniz. Facebook doğum günü bildirimleri normal şartlarda açıktır, siz ekranda gördüğünüz gibi açık kısmını kapalı konuma getirerek sizi rahatsız eden doğum günü bildirimlerinden kurtulabilirsiniz.


Oyun bildirimlerini kapatmak içinse, "uygulama istekleri ve hareketleri"kısmının karşısında "düzenle"ye tıklayarak oyunlarınıza ait bildirimleri ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, oyun ve uygulama isteklerinden yorulan biriyseniz ve "bunlar bana hiç uğramasın" diyenlerdenseniz, bu konumuza da göz atabilirsiniz: Facebook oyun ve uygulama engelleme 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica