Facebook'tan gelen bildirim maillerini ayarlama ve kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Bildiğiniz gibi hiçbir ayar yapmadığınızda, mailiniz facebook bildirimleriyle dolup taşabilmektedir. Bu konumuzda, facebooktan gelen mailleri kapatma ya da sınırlama seçeneklerini sunacağız. Bunun için yapacağınız gayet basit. Facebook'unuzun sağ üst köşesinde aşağı yöne bakan simgeye tıklayıp ayarlar deyin ve ardından sol menüde bulunan "bildirimler" e tıklayın. Burada "Facebook üzerinde" yazan kısmın altında "E-Posta" yazısını göreceksiniz. "E-posta"nın karşısında düzenle kısmına tıklayın. Burada üç seçenek göreceksiniz:

* Aboneliğinden çıktıkların hariç tüm bildirimler
* Seninle veya kaçırdığın hareketler hakkında önemli bildirimler
* Sadece hesabınla, güvenlikle ve gizlilikle ilgili bildirimler

Bunlardan sizi ilgilendireni işaretleyip, sadece size yarayan bildirimleri maille alabilirsiniz. Ya da "facebook maili almak istemiyorum" diyorsanız, mail adresinize gelen facebook mailini açın. Mail adresinin yanında bulunan "abonelikten çık" seçeneğini tıklayın. "Facebook göndereninden artık benzer iletiler almak istemediğinizden emin misiniz?"yazacaktır. Bu ne demek? Yani, size gönderilen mailin tarzı "facebookta sandığınızdan fazla arkadaşınız var" şeklindeyse, abonelikten çıkıp bir daha bu tarz mail almamış olursunuz. Facebook size başka mail adresleriyle mail atmaya devam edebilir ve siz onlarda da "abonelikten çık" dediğinizde, yavaş yavaş size facebooktan mail gelmediğini göreceksinizdir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica