WhatsApp Web'te masaüstü bildirimleri ayarları

Sponsorlu Bağlantılar


WhatsApp Web'te, masaüstü bildirimleri isminde bir özellik var ki, bu özellik Msn Messenger programına göndermedir âdeta. Bu özelliği açtığınızda; biri size yazdığında, ekranınızın sağ alt köşesinde bir bildirim göreceksiniz. Bildirime tıkladığınızda ise, ilgili mesajı ve yazışmayı göreceksiniz. Öyleyse hemen bu ayarın nasıl yapılacağını anlatalım:

Web tarayıcınızdan WhatsApp Web'e girin ve kişilerinizin üstünde yazılı olan "yeni mesaj geldiğinde haberdar ol" yazısının altındaki "masaüstü bildirimlerini "a tıklayın.



WhatsApp Web şunu yapmak istiyor şeklinde bir uyarı gelecek, "izin ver" deyin.



İşte bu ayar bu kadar. Bundan sonra size yazdıklarında, tıpkı görselde gördüğünüz gibi uyarı göreceksiniz.


 O an başka bir sitede olsanız ya da masaüstünde başka bir şeyle ilgileniyor olsanız da, sağ altta böyle bir bildirim göreceksiniz.

* Whatsapp Web'te masaüstü bildirimlerini aç şeklinde bir yazı görmüyorsanız, tarayıcınız whatsapp web'i engellemiş olabilir. Bunu kontrol etmek için, chrome'da adres çubuğuna chrome://settings/ yazıp enterlayın. Aşağıya doğru inip gelişmiş ayarları göster deyin. "Gizlilik"in altında "içerik ayarları" deyin. Mouse'u aşağıya doğru kaydırıp, "bildirimler"i bulun ve aynı bölümde "istisnaları yönet" deyin. Burada whatsapp web'in engellendiğini görürseniz şayet, üzerinde durup karşısındaki çarpı simgesine tıklayın ve bitti deyin.

* Eğer hâlâ masaüstü bildirimleriniz aktif olmadıysa, whatsapp web ekranındayken, kişilerinizin olduğu bölümün sağ üst köşesinde üç noktanın üst üste dizili olduğu simgeye tıklayıp ayarlar deyin.



Gelen ekranda "bildirimler" deyin, son ekranda ise "masaüstü uyarıları" "önizlemeleri göster" seçeneklerinin işaretli olmasına dikkat ediniz.



Eğer işaretli değillerse, muhtemelen bu işaretlemeyi yaptıktan sonra masaüstü bildirimleriniz aktif olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica