iPhone web geçmişini silme nasıl yapılır

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone' web browserı yani tarayıcısı olarak bilinen Safari'de, yaptığınız aramalar ve girmiş olduğunuz siteler kaydedilir. Siz adres çubuğuna herhangi bir sözcüğü yazmaya başladığınızda, daha önce girdiğiniz sözcükler ve siteler belirir. Eğer bu durumun sizin için sakıncalı olduğunu düşünüyorsanız ya da internet geçmişinin saklı kalmasının bir faydası olmadığını düşünüyorsanız, minik bir ayarla iPhone web(internet) geçmişinden kurtulabilirsiniz. Bunun için, aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

* Evvela ayarlar bölümüne girilir ve menülerden "Safari" bulunup dokunulur.

* Burada Safari web tarayıcısı ile ilgili ayarlar görüntülenecektir. Sizin işiniz web geçmişini silmek olduğundan, aşağıya doğru kaydırın ve "Tarihçeyi ve Web sitesi verilerini sil" e dokunun.



Karşınıza bir uyarı çıkacak ve silme işleminden sonra tarihçe, çerezler gibi geçmişe ait şeylerin silineceği bildirilecektir. "Tarihçeyi ve Verileri Sil" kısmına dokunduğunuzda ise, internet geçmişiniz silinmiş olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica