WhatsApp Web'te profil resmi değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp Web, mobil kullanımından pek farklı olmasa da, kimi ayarlar bakımından farklılıklar bulunmaktadır. Bu yüzden, WhatsApp Web'te profil resmi değiştirme konusunu işlemeyi uygun gördük. Profil resminiz olsun ya da olmasın, yeni bir profil resmi için öncelikle mevcut profil resminizin bulunduğu alana tıklayın ya da üç nokta üst üste bulunan simgeye tıklayıp "profil ve durum" a girin. Profil fotoğrafınızın üzerinde durduğunuzda,silik bir yazıyla "profil resmini değiştir" yazısını göreceksiniz. İlgili alana tıkladığınızda ise fotoğrafı görüntüle, fotoğraf çek, fotoğraf yükle ya da fotoğraf kaldır seçeneklerini göreceksiniz. Eğer bilgisayardan fotoğraf çekecekseniz, fotoğraf çek seçeneğine tıklayabilirsiniz. Yok eğer bilgisayarda yüklü bir fotoğrafı profil resmi yapacaksanız, bunun için "fotoğraf yükle" seçeneğine tıkladıktan sonra bilgisayarınızdan fotoğrafınızı seçin.




Fotoğraf seçiminden sonra fotoğrafınızın profil resminiz alanında nasıl görüntüleneceğini belirlemek için "ayarlamak için resmi sürükleyin" yazan kısımda belirtildiği gibi resminizi sağa sola kaydırarak, profil resminize ilk bakışta nasıl görünmesini istiyorsanız o şekilde ayarlayın. Sonrasında tamam dediğinizde, WhatsApp Web'te profil resminizi değiştirmiş olacaksınız. Eğer mevcut whatsapp resminizi kaldırmak istiyorsanız, bunun için yine profil ve durum bölümündeki seçeneklerden olan "fotoğrafı kaldır" tercihini kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica