Telefonuma yüklenen acil iletişim paketi nedir? Ücretli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

15 Temmuz 2016 darbe olayları ve sonrasında, insanların iletişim ihtiyaçları gözetilerek hatlarına ücretsiz konuşma hakkı, internet ve mesaj hakkı yüklenmiştir. Vatandaş, güne başladığında hattında "acil iletişim paketi" isminde bir paketin yüklendiğini fark etmiş ve bunun isteği dışında bir paket olduğundan kuşkulanmıştır. Birçok kişi, gsm operatörlerini arayarak bu paketi kendilerinin yapmadığını belirtmiş fakat operatörlerce bilgilendirilmişlerdir.

150 mb internet, 150 sms ve her yöne 150 dakika konuşma hakkından oluşan acil iletişim paketi ücretsiz olup, herhangi bir iptal vs. gerektirmemektedir. Turkcell için acil iletişim paketinin son kullanımı, paketin yüklendiği tarihten itibaren 30 gündür. Paket kendiliğinden sona erecek ve herhangi bir şey yapmaya gerek kalmayacaktır.

Acil iletişim paketi ücretli mi? sorusunun cevabı da, konuda belirtildiği gibi "hayır, ücretsizdir" şeklindedir ve paket kendiliğinden sona erecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica