WhatsApp Web'te ses ayarları (bildirim sesi kapatma) nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ı bilgisayarın web tarayıcısından kullanmaya olanak sağlayan WhatsApp Web için bildirim ayarlarının nasıl yapılacağından söz edeceğiz. Oldukça kısa, küçük bir ayardır. Bunun için yapmanız gereken, whatsapp web ekranındayken solda kişilerimizin olduğu alanın az biraz sağ üstünde üst üste üç nokta simgesine tıklayın ve ayarlar deyin:



Sonrasında açılan yerde bildirimler'e tıklayın.






Bildirimler'e tıkladığınızda notifications (bildirimler) başlıklı bir alanda "sesler, masaüstü uyarıları, önizlemeleri göster" seçeneklerinin işaretli olduğunu göreceksiniz.


















Seslerle aranız iyi değilse, sesler seçeneğinin işaretini kaldırın ve sizi rahatsız etttiğini düşündüğünüz whatsapp web sesinden kurtulun. Tekrar whatsapp web bildirim sesini açmak isterseniz, yine buraya gelebilir ve sesler'i işaretleyerek bildirimlerinize kavuşabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica