Snapchat görsellerine (fotoğraf ve video) yazı ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

Sosyal medyada sıkça gördüğünüz fotoğraf ve videolara snapchat yazısı eklemeyi kısaca anlatacağız. Bunun için öncelikle bir fotoğraf ya da video çekmelisiniz. Sonrasında ise, görselin en üstünde sağ kısımda T simgesine tıklayıp metninizi yazabilir, ardından bitti diyerek görsele yazı yazma işlemini bitirebilirsiniz.



Yazı ekledikten sonra, yazıyı aşağı ya da yukarı kaydırma seçeneğiniz de mevcuttur.

Ayrıca, yazı ekleme özelliği, diğer özellikleri kullanmaya engel değildir. Mesela yazı yazarken, aynı zamanda çeşitli simgeler de ekleyebilirsiniz. Bunun için, daha önce işlemiş olduğumuz snapchat fotoğraflarına simge ekleme konusuna bakabilirsiniz. Buradan devam edip, ilgili konuya göz atabilir ve görsellerinizi çeşitlendirebilirsiniz.

Snapchat görsel boyama nasıl yapılır?

T simgesinin hemen yanındaki kalem simgesi ise görselleri boyamaya yarar. Bu kalemi kullanarak, snapchat görsel boyama işlemini yapabilirsiniz. Kalem simgesine tıkladıktan sonra sağda çıkan çubukta renk seçip görsellinizi boyayabilirsiniz. Boyama işlemi sürerken, kalemin solunda beliren dönen ok'a tıklayarak, boyama işlemini geri alabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica