Snapchat fotoğrafları ve videoları nasıl kaydedilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Şimdiye dek işlediğimiz Snapchat konularına buradan ulaşabilirsiniz. Şimdiki konumuzda ise, snapchatte komik ifadelerle, animasyonlarla süslediğimiz video ve fotoğrafları nasıl cihazımıza kaydederiz, bunu anlatacağız. Snapchatte çekmiş olduğunuz fotoğrafları, herhangi bir yere yüklemeden direkt telefonunuza indirebilirsiniz. Bunu yapmak oldukça kolay.

Çekmiş olduğunuz görselin alt kısmında, ikinci simge görseli indirmeye yarar.



Örnekte gördüğünüz simgeye tıkladığınızda, Snap'ler fotoğraflar'a kaydedilsin mi? şeklinde bir kutucuk belirecek. Snapchat'e fotoğraflarınıza erişim izni verdiğiniz takdirde kaydetme işlemini tamamlayabilirsiniz. Şayet snapchatin fotoğraflarınıza erişim izni vermez ve "şimdi değil" seçeneğini işaretlerseniz, bu durumda görselinizi cihazınıza snapchat yoluyla kaydedemezsiniz.

Ben snapchate fotoğraflara erişim izni vermeyeceğim ve kendi başıma bu işi halledeceğim derseniz de, snapchatteki bir görseli, ekran görüntüsü alarak cihazınıza kaydedebilirsiniz.

Samsung'da ekran görüntüsü alma için buraya

iPhone cihazlarında ekran görüntüsü alma için buraya bakabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica