Snapchat görsel (fotoğraf ve video) süresi nasıl ayarlanır?

Sponsorlu Bağlantılar

Snapchatte, arkadaşlarınıza gönderdiğiniz görselin belli bir süresi olur. Gönderdiğiniz video ya da fotoğraf, karşı tarafta sadece sizin belirlediğiniz süre kadar görüntülenir. Belirlemiş olduğunuz zamanın sonunda, görsel söner gider ve geride bir şey kalmaz. Ama karşı taraf, görselin ekran görüntüsünü alabilmektedir ve ekran görüntüsü alındığında, karşı taraf ekran görüntüsünün alındığına dair bilgilendirilmektedir.

Peki snapchat video ya da fotoğrafın gösterim süresi nereden ayarlanır? Çekmiş olduğunuz görselin sol alt köşesinde bulunan yuvarlaklık içinde rakam yazılan bölüm, görselinizin süresini ayarlayabileceğiniz bölümdür. Buradan mesela 5 saniye ayarladığınızda, ayarı değiştirmediğiniz sürece, bundan böyle göndermiş olduğunuz tüm görseller 5 saniye izlenebilecektir.                                            


Görsel sürenizi ayarladıktan sonra, karşı tarafa gönderinizi yollayabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica