Snapchat'te arkadaş ekleme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

En çok kullanılan sosyal mesajlaşma uygulamalarından Snapchat'i kurdunuz, uygulamayı incelediniz, görselleriniz hazır ama arkadaşlarınız eksik! Uygulamayı incelediniz fakat nasıl arkadaş eklenir pek anlayamadınız. Hiç merak etmeyin, snapchatte arkadaş eklemek oldukça kolay. Yazının devamında snapchat kişi ekleme konusunda detaylar verilecektir.

Öncelikle Snapchat ekranındayken, yani kamera açıkken, en üstte snapchat simgesini göreceksiniz.





Snapchat simgesine tıkladığınızda, arkadaşlarla ilgili bir menüyle karşılaşacaksınız. Beni ekleyenler, arkadaş ekle ve arkadaşlarım seçeneklerini göreceksiniz. Bunlardan "Arkadaş ekle"yi seçtiğinizde; kullanıcı adına göre ekle, adres defterinden ekle, snapkod ile ekle, yakındakileri ekle, kullanıcı adını paylaş seçeneklerini göreceksiniz.



* Kullanıcı adına göre ekle'yi seçtiğinizde kişinin kullanıcı adını belirtmelisiniz. Eğer arkadaşınız size kullanıcı adını vermişse, bu bölümden kullanıcı adı girip kişiyi arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.

* Adres defterinden ekle'ye dokunduğunuzda, telefon numranızı girmeniz istenecek ve bu işlemi sürdürdükten sonra, listenizde snapchat kullanan kişileri ekleyebilirsiniz.

* Snapkod ile ekle'ye dokunduğunuzda, snapchat görsellerinize erişim izni isteyecek. Snapkod, arkadaşınızın daha önce size gönderdiği ve o kişinin snapchat kimliğini gösterir görseldir. Snapkod erişim izni verdikten sonra, arkadaşınzın size gönderdiği görseli seçip arkadaşınızı ekleyebilirsiniz.

* Yakındakileri ekle'ye tıkladığınızda ise, arkadaşınızın da yakınınızdayken "yakındakileri ekle"ye dokunması gerekiyor ki, birbirinizi görüp ekleme imkânınız olsun.

* Kullanıcı adını paylaş seçeneğine tıkladığınızda ise, kullanıcı adınızı hangi yolla paylaşacağınıza dair seçenekler çıkacak. Bunlardan size uygun olanı, mesela whatsapp'ı seçerek kişiyle kullanıcı adınızı paylaşabilir ve o kişinin sizi eklemesini sağlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica