Snapchat'te kişi silme ve engelleme nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün de Snapchat'te arkadaş silme ve kişi engelleme konusunu işleyeceğiz. Öncelikle Snapchatte kişi silme nasıl olur, ona bakalım:

Snapchat kişi silme:

Arkadaş listenizde ekli bir kişiyi silmeye karar verdiyseniz, bunun için öncelikle arkadaş listenize gidin. Arkadaş listenize gitmek için ana ekranda (kamera ekranında) sola kaydırıp arama bölümünde arkadaşınızı görebileceğiniz gibi, ana ekrandayken üst ortada snapchat simgesine dokunup "arkadaşlarım" diyerek de kişilerinizi görebilirsiniz. Silmek istediğiniz kişiye bir sefer dokunun ve açılan ekranın sağ üst köşesindeki dişli çark simgesine dokunun.




Dişli çark simgesiyle, arkadaşınıza ne yapacağınızı belirleyeceksiniz. Adı düzenle seçeneğinin hemen altında bulunan "arkadaşı sil" dediğinizde, "x adlı kullanıcıyı arkadaşlıktan çıkartmak istediğine emin misin?" yazacak ve siz silme işleminden vazgeçmek isterseniz, "iptal et" diyebilirsiniz. Tabii, biz silmek için girdik bu menüye ve "sil" diyerek işlemimizi tamamlayacağız.

Snapchat kişi engelleme:

Snapchat'te kişi engellemek oldukça kolaydır. Bunun için, arkadaş silme ekranına geldiğimizde, "engelle" dememiz, ardından "x adlı kullanıcıyı engellemek istediğine emin misin?" yazısının altında "engelle" dememiz yeterlidir. Buraya nasıl geleceğimizi tekrar yazalım: Ana ekranda (kamera ekranında) üstte ortadaki snapchat simgesine tıklayın > arkadaşlarım>kişiye dokunun>dişli çark simgesine dokunun>engele deyin. İşlem sıralaması işte bu şekildedir. Bu işlemlerden ve onaydan sonra, snapchat arkadaş engelleme işlemini sonlandırmış olursunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica