Snapchat yüz ifadeleri (animasyonlar) nasıl yapılır? Snapchat komik ifadeler

Sponsorlu Bağlantılar

Özellikle Youtube videolarında ve Twitter paylaşımlarında sıkça karşılaşmışsınızdır, kişiler hareketliyken yüz hatlarında beliren komik ifadeleri. Bunların küçük bir kısmı diğer programlarla oluşturulurken, birçoğu Snapchat uygulamasıyla oluşturulmaktadır. Eğer cihazınızda Snapchat yüklüyse, siz de kolaylıkla bu ifadeleri kullanabilir, kayıt yapabilir ve bunları paylaşabilirsiniz.

Öncelikle Snapchat uygulamasına girin. Ardından, ana ekranda yani kameranın açık olduğu ekranda, ön kamerayı (selfie modu) kullanın. Ekranda, yüzünüzün göründüğü alana parmağınızla dokunun. Kısa bir süre beklediğinizde, fotoğraf ve video tuşu olan yuvarlaklığın sağında ifadeler göreceksiniz. İşte bunlar, snapchat yüz ifadeleri olarak bilinen ifadelerdir. Parmağınızla ekrana dokunup sola doğru kaydırdığınızda, bu ifadeler yuvarlaklığa yerleşecek ve yerleşen yuvarlaklık efekti verecektir. Bazen kaşınızı kaldırmanız istenecek, bazen ağzınızı açmanız. Mesela dil çıkarma ifadesinde, animasyonun dili kocaman uzayacak ve adeta sizin dilinizmiş gibi, komik anı oluşturacak. Yuvarlaklığa tek tıkla fotoğrafınızı bu şekilde çekebileceğiniz gibi, yuvarlaklığa basılıp tutarak, komik surat ifadeleriyle vido kayıt yapabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.




Güncel Snapchatte bulunan bazı ifadeler şöyle:

* Dil çıkarma: Bu ifadeye tıklandığında, ağız açılır ve kocaman bir dil sarkar!
* Asık surat: Adı üzerinde, üzgün gösterir sizi.
* Ses değiştirici: Sesinizi inceltmeye yarar.
* Disko modu: Mavi ışık ve gözlerinizdeki prizmalar ve ekli müzikle diskoda dans ediyor gibisinizdir.
* Gazete okuyan amca: Bu efektle, gazete okuyan, kaşları ve saçları beyaz bir amca olabilirsiniz.
* Karikatür: Kaşlarınızı hafif kaldırıp karikatüre dönüşebilirsiniz.
* Yüz değiş tokuşu: Bu modda ise, yanınızdaki biriyle yüzlerinizi değişebilirsiniz! Bunun için, önce yanınızdakinin yüzü, sonra da sizin yüzünüz ekran tarafından tanınır ve yüz değiş tokuşunuz ekranda gösterilir.

Bunların dışında, kafaya çiçek koymalı ve ses değiştirmeli birkaç ifade daha mevcut. Bunlarla çekimler yapabilir ve dilerseniz cihazınıza kaydedebilir, dilerseniz hikâyelerinize ekleyebilir ya da arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica