Facebook'ta gönderilerin tarihi nasıl değiştirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

 Facebook'ta gönderilerin, paylaşımların tarihini değiştirme olanağı var. Kullandığınız cihaza göre bu ayar değişebileceği gibi, genel olarak aşağıdaki anlatım gibi olacaktır. Eğer aşağıdaki görünümlere benzer bir şey yoksa uygulamanızda, öyleyse web sayfasından yani www.facebook.com'dan bağlanmayı deneyin. 

Öncelikle Facebook'ta tarihini değiştirmek istediğimiz gönderiyi buluyoruz. Bulduktan sonra gönderinin sağında bulunan 3 nokta (...) simgesine tıklıyoruz. Buradan gönderiyle ilgili çeşitli ayarlamalar yapılabilir. Bize lazım olan "Tarihi düzenle" seçeneğine tıklıyoruz. 


Bundan sonra karşımıza tarihi düzenleyebileceğimiz bir kutucuk açılacak. "Bu, zaman tünelinde nerede olmalı?" şeklinde soruya tarih ve saati değiştirip cevap vermiş olacağız. 


Ardından bitti diyerek kutucuğun kapanmasını ve ayarın değişmesini sağlıyoruz. Anasayfanızda gönderinizin belirttiğiniz tarihteki gönderilerin arasına karıştığını göreceksiniz. Eğer "tarihi düzenle" seçeneğini göremiyorsanız, uygulamanızda bu ayar mevcut olmayabilir. Böyle bir durumda internet tarayıcısından www.facebook.com adresinden bilgilerinizle giriş yapıp ilgili ayarı bulabilirsiniz. 

Facebook ile ilgili diğer konulara göz atmak ve yardım almak için burayı tıklayabilirsiniz. 



Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica