Numara engeli kaldırma nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

 Akıllı telefonlarda ve sosyal uygulamalarda, rahatsız olduğunuz ya da iletişim halinde olmak istemediğiniz kişileri engelleme seçeneği bulunmaktadır. Dolayısıyla gerekli zamanlarda bu özellikleri kullanırız. Ama yeri ve zamanı gelir pişmanlıktan ya da başka nedenlerden kişi engelini kaldırma gereği duyarız. Bunun da gayet pratik bir çözümü vardır. Akıllı telefonlar için konuşuyorsak eğer, gerek arama gerekse mesaj için engellediğimiz bir numaranın engelini kaldırabiliriz.

Eğer engellediğimiz numara son aramalarda duruyorsa, direkt üzerine gidip engel kaldır diyebiliriz.


Eğer engellenen numara çok gerilerde kaldıysa ya da arama geçmişi silindiyse, bunun için ayarlara gitmeniz gerekmektedir. Arama bölümüne gidip üstte bulunan ve genellikle üç nokta şeklinde gösterilen simgeye tıklayın ve ayarlar deyin. Burada "numaraları engelle" seçeneğine tıklayıp geçmişte kullandığınız telefonunuzla engellediğiniz tüm numaraları görüntüleyebileceksiniz. Buradan engel kaldırmak istediğiniz numaraların karşısında varsa - simgesine tıklayarak yoksa diğer engel kaldırma butonlarından birini kullanarak numara engeli kaldırma işlemini sonlandırabilirsiniz. 

Numara engelleme ve engel kaldırmaya dair geniş çaplı soru cevaplar için bu konudan devam edebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica