Whatsapp hesabı nasıl silinir?

Sponsorlu Bağlantılar

Eğer artık Whatsapp kullanmak istemiyorsanız uygulamayı kaldırmanız yeterli olmaz. Sadece uygulamayı kaldırmanız durumunda hesabınız hâlâ görünür ve konuşma ekranında size yazıp dururlar, mesajlar da size hiç ulaşmaz. Bu sebepten Whatsappı artık kullanmak istemiyorsanız ve bundan kesinlikle eminseniz silmeniz gerekir. Güncel durum için konuşacak olursak, whatsappta hesap dondurma yoktur. Whatsapp hesabından çıkış yapma şeklinde bir buton mevcut değildir. Ama oturum kapatma anlamına gelebilecek bir ayarı siz telefonunuzdan gerçekleştirebilirsiniz. Telefonunuzun ayarlarından uygulamalar bölümüne gelip, whatsapp uygulaması ile ilgili bilgilerin olduğu bölümde whatsapp verilerini temizleme kısmına gelip işlemi gerçekleştirirseniz, whatsapp tüm ayarları silinecek ve bu şekilde çıkış yapılmış olacaktır. Hesaptan çıkış, whatsapp hesap kapatma anlamına gelmez. 

Eğer hesabınızı kalıcı olarak silmekte kararlıysanız üç noktalı simgeye tıklayın.


Ardından ayarlar deyin.


Ayarlardan sonra hesap.


Hesap dedikten sonra ise hesap menüsünün en altında hesabımı sil'e dokunuyoruz.


Ve son ekrana geldik. 


Whatsapp bu ekranda hesabınızı kalıcı olarak silmenin ne anlama geldiği konusunda son kez uyarıyor. Bunları okuyup anladıktan sonra hesabımı sil diyerek gerekli onaylama işlemlerinin ardından hesabınızı kapatabilirsiniz. 

Whatsapp hesap silme linki şeklinde bir link yoktur. Hesap kaldırma işlemi uygulama üzerinden yürütülmektedir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica