Telegram engel kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da daha önce engellediğiniz bir kişinin engelini kaldırmak isterseniz aşağıdaki yolları izleyebilirsiniz. Eğer engellediğiniz kişinin sohbet balonu hâlâ açıksa, sohbet balonuna tıklayarak en altta bulunan engellemeyi kaldır yazısına tıklayabilirsiniz. Ya da kişinin profiline tıkladıktan sonra aşağıdaki görselde görüldüğü gibi "engellemeyi kaldır" seçeneğine tıklayarak ya da sağ üstte üç nokta simgesine tıklayıp engellemeyi kaldır diyerek Telegram'da daha önce engellediğiniz kişinin blockunu kaldırabilirsiniz.



Görüldüğü üzere Engellemeyi kaldırmanın birçok yolu var. Peki engellediğiniz kişilerin hepsini görüp tek tek engel kaldırmak isterseniz ne yapmalısınız? Bunun için Telegram engel listesine ulaşmanız lazım. Bunun için de sol üstteki hamburger menüye tıklayıp ardından ayarlar, sonrasında ise "gizlilik ve güvenlik" dedikten sonra gizlilik başlığı altında "engellenen kullanıcılar" a dokunun.


Engel listesi açılacaktır.



Burada daha önce engellemiş olduğunuz kişileri tek tek görebilir ve dilerseniz sağındaki üç nokta simgesine tıklayarak engellerini kaldırabilirsiniz.


Telegram'da engellediğimiz kişileri engel listesinden silebilir miyiz? 

Engel listesinden silmek için bu kişilerin engelini kaldırmamız gerekir. Hem engelli kalsın hem de listeden silinsin derseniz, şimdilik Telegram'da böyle bir ayar yoktur. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica