Telegram kişi engelleme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da rahatsız olduğunuz birini engelleyebilirsiniz. Bunun için engelleyeceğiniz kişinin profiline ulaşmalısınız. Profile konuşma balonundan ya da kişilerden ulaşılabilir. Kişiye tıkladıktan sonra açılan konuşma balonunun üst kısmı tıklanıp kişi ile ilgili yapılacak eylem seçilmelidir. 



Bazı Telegram kullanıcıları kişi engellemeyi sohbet balonunda direkt yapmak istemekte ama engelle seçeneğini bulamamaktadırlar. Bunun sebebi yukarıdaki gibi kişinin profiline tıklamamalarından kaynaklanmaktadır. Kişinin profil bilgilerine erişmek için gösterilen alanı tıklayın.


Profil bilgileri görüntülendiğinde sağ üst köşede üç nokta simgesine tıklayın ve "kullanıcıyı engelle" deyin. 



"x Kişiyi engelle" şeklinde seçenek çıkacak ilgili kişiyi engellemek isteyip istemediğiniz sorulacak. Bu onay ekranında "kullanıcıyı engelle" dedikten sonra bir kişiyi Telegram'dan engellemiş olursunuz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica