Telegram grup ve kanal resmi değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Sosyal medyada profil resmi oldukça etkilidir. Bu sebepten sizi, markanızı ya da eğlencenizi en iyi anlatan görseli koymanız her zaman işe yarar. Telegram'da grup ve kanal resmi değiştirme için, grup ya da kanalınızı açın ve yukarıda grup/kanal isminizin yazılı olduğu alana dokunun. Ardından aşağıdaki görsel gibi görünecektir. Sağ üst köşede kalem simgesine tıklayın.



Yine aşağıdaki görselde görüldüğü üzere, fotoğraf veya video ayarla diyerek ister galeriden, ister o an fotoğraf video çekerek profil resmi ayarlayabilirsiniz. Seçimi yaptıktan sonra sağ üstteki onay simgesine dokunmayı unumaıyın.


Telegram grup ya da kanal resmi değiştirirken sadece resim yüklemeniz şart değildir. Videolar da yükleyebilirsiniz. Bu videolar profil resmi değiştirme işlemi yapılırken Telegram tarafından ayarlanır ve kısaltılır. Bu sayede, grubunuza ya da kanalınıza tıklayanlar profil resminizi hareketli şekilde görürler. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica