WhatsApp konuşmalarını dışa aktarma

Sponsorlu Bağlantılar

Telefonunuzun başına bir şey geldiğinde ya da konuşmaları silmek durumunda kaldığınızda kimi mesajlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunları anı olarak saklayabilir ya da gerekli durumlarda ortaya çıkarabilirsiniz. Nasıl yapıldığına gelecek olursak:

Sohbeti arşivleyeceğimiz kişi ya da grup ekranındayken, sağ üstte üç nokta ikonuna tıklıyor, sonrasında diğer ve ardından "sohbeti dışa aktar" diyoruz.



Bu aşamadan sonra sohbeti nereye aktaracağımız sorulacak bizlere. e-posta ile mi yollamak istiyoruz? bluetooth ile yakınımızdaki bir cihaza mı aktarmak istiyoruz? onedrive'a mı kaydetmek istiyoruz? Bu seçeneklerden bize uygun olanı hangisiyse tıklıyor ve devam ediyoruz. Eğer bu dosyayı whatsapptan birine yollamak istiyorsak, bu da mümkün. Hatta Whatsapp'ta kendimize dosya olarak atıp saklamak istiyorsak, bu da mümkün. Sohbeti nereye arşivleyeceğinizi seçip ilerledikten sonra dosya istediğiniz yere kaydedilecektir. Bu sayede önemli sohbetlerinizi yedeklemiş olursunuz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica